SERVEI INTEGRAL DE GESTIÓ PROCESSAL

Més de 40 anys d’experiència professional

Més de 12.500 clients confien en nosaltres

Més de 80.000 expedients des del 1980

Xarxa de Procuradors a tot Espanya

El nostre objectiu principal a Fontquerni Procuradors és brindar als nostres clients un servei integral de gestió processal, assegurant una comunicació àgil, objectiva i fidedigna sobre el desenvolupament del procediment judicial actuant com a dinamitzadors del procediment.

Ens diferenciem pel nostre compromís d’oferir un servei d’excel·lència que s’adapti a les necessitats i les expectatives dels nostres clients en cada etapa del procés judicial.

Com a part del nostre compromís amb el servei públic, treballem per promoure l’eficiència del sistema judicial, col·laborant en la descongestió dels Tribunals i contribuint a una justícia més accessible i eficaç.

Representació i assessorament jurídic processal

Representem les parts en els processos judicials de manera legal, directa i tècnica. Comesa que exercim amb exclusivitat excepte les excepcions que es troben a les lleis processals (art. 23.2 Llei d’Enjudiciament Civil).

Així mateix, som especialistes en la tramitació processal, tant a la fase declarativa com al procediment d’execució judicial. Ens mantenim constantment actualitzats i en formació per estar al corrent de totes les novetats legislatives i oferir un assessorament de qualitat als advocats. A més, comptem amb un concret coneixement del perfil del Tribunal i els temps que se segueixen a cada Jutjat.

Agilització i impuls dels procediments judicials

Promovem l’agilitació del procediment judicial oferint una comunicació àgil, objectiva i fidedigna sobre el desenvolupament. Ens ocupem de resoldre incidències que puguin sorgir per assegurar la bona marxa del procediment.

Gràcies a la nostra presència diària a les oficines judicials i al contacte directe amb el personal de l’Administració de Justícia, superem els obstacles que puguin sorgir al procés. A més, impulsem de manera proactiva els expedients en col·laboració amb els lletrats.

Presentació i redacció d’escrits

Realitzem una exhaustiva auditoria de tots els escrits que rebem dels advocats, garantint que compleixin els requeriments sol·licitats pel Jutjat i que no presentin defectes formals. Un cop revisats, ens encarreguem de presentar els escrits davant de la plataforma o òrgan corresponent, respectant els terminis establerts.

També ens ocupem de redactar tots els escrits de tràmit per tal de garantir l’eficiència en tots els procediments judicials, evacuant els requeriments i esmenant els defectes processals que puguin sorgir al llarg del procediment; sempre sota la conformitat dels nostres advocats.

Comunicació entre el Tribunal i el litigant

Garantim la transmissió d’informació consistent entre les parts i els Tribunals, en la realització de tràmits com la recepció i l’enviament de notificacions (així com la seva posterior anàlisi i resum), recepció i enviament a l’advocat de documentació judicial, pagament de taxes estatals i autonòmiques , dipòsits i consignacions judicials, trasllat de còpies, assistència a vistes o diligències,

Control absolut de les subhastes, consultes amb el Lletrat de l’Administració de Justícia o el Magistrat, entre d’altres, a fi de dinamitzar el procés judicial.

Liquidació i control de termes i assenyalaments

Som els responsables de calcular els terminis processals i informar el lletrat sobre la data de venciment, així com de proporcionar recordatoris previs per garantir que les actuacions es realitzin dins el termini establert i evitar la preclusió del dret.

El nostre despatx enviarà recordatoris per correu electrònic i es comunicarà telefònicament per informar sobre les dates d’assenyalament i termini amb antelació suficient.

Col·laboració amb l’Administració de Justícia

Aportem valor i impactem positivament a l’Administració de Justícia. Destaquem el valor afegit dels nostres serveis, per exemple, a la pràctica dels actes de comunicació. L’article 23.4 de la Llei d’Enjudiciament Civil ens confereix als procuradors la responsabilitat de dur a terme aquests actes, i la de fer tasques d’auxili i de cooperació amb els tribunals.

Realitzem aquestes funcions amb la màxima diligència, amb l’objectiu de prevenir i reduir retards, així com desbloquejar situacions que puguin sorgir a les notificacions judicials.

Gestoria integral

Gestionem i tramitem tota mena de documents, ja siguin judicials, públics o privats, en Registres de la Propietat, Mercantil i de Béns Mobles. De la mateixa manera, ens encarreguem de l’emplenament correcte dels manaments judicials i acudim a les diverses seus dels organismes administratius per dur-ne a terme la tramitació.

Especialització en procediments d’execució

Tenim un paper fonamental en els processos executius. Treballem en estreta col·laboració amb l’advocat per discutir i dissenyar la millor estratègia que permeti una execució eficient i eficaç. A més, ens encarreguem de gestionar tots els tràmits necessaris per a la correcta execució de les mesures acordades pel jutjat.

Oficina virtual

Oficina Virtual 24 hores

Posem a la disposició dels nostres clients la nostra plataforma de consulta en línia disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. A través d’aquesta plataforma, els advocats tenen accés a tota la informació dels procediments judicials en qualsevol moment.

Podeu consultar les històries processals de tots els assumptes en què actuen com a lletrats, revisar l’agenda i el dietari, accedir a la informació bàsica de cada cas, consultar les notes de gestió i els avisos pertinents, així com descarregar les notificacions rebudes i els escrits presentats.

EXERCIM A TOTS ELS PARTITS JUDICIALS D’ESPANYA

Ets advocat/da? Conversem

Si voleu més detalls sobre com us podem ajudar, deixeu-nos les vostres dades de contacte i sense cap compromís de la vostra part, algú del nostre equip us contactarà.

    Autoritzo l'ús de les meves dades a Fontquerni Procuradors per a la remissió d'informació sobre les seves activitats i serveis per mitjans electrònics, telefònics i/o postals.

    GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA

    La gran confiança que sempre he dipositat al vostre despatx m’ha estat sempre corresposta de manera admirable. La vostra proactivitat, professionalitat, sentit d’equip, complementarietat i alta qualitat humana em fa considerar-vos el meu procurador de referència. De la nostra relació recent he pogut també comprovar la il·lusió i la bona feina que aporten al despatx tant la Yvonne com en Jordi. No tinc dubte que el despatx familiar es consolida amb una visió de futur excel·lent. Enhorabona!!

    Joan Lagen, Ex soci de KPMG i membre de la Comissió de Mediació de l'ICJCE

    Una bona relació professional que sigui duradora entre un Advocat i un Procurador, no es manté en el temps, si no hi ha “un bon fer” i “confiança mútua”. Puc donar certesa que les dues circumstàncies han presidit les meves relacions professionals de més de 25 anys amb el procurador de Barcelona Jordi Fontquerni Bas

    Jesús Encuentra Bagüés, Lletrat director Altamira Real State

    La nostra relació professional es remunta a més de 20 anys, on hem compartit amb els nostres respectius clients moments intensos, sempre defensant els seus interessos i mantenint una correcta relació amb els Tribunals, Jutjats i els operadors jurídics

    Mario Pascual Vives, Advocat

    Voldria destacar especialment la gran professionalitat del despatx, donant sempre un servei impecable que es percep en tot moment, aportant sempre un valor afegit a la seva feina digna de felicitació i agraïment. La seva gran vocació de servei de “procurador” l’atenció personalitzada destaca molt. La meva felicitació per aquesta aportació tan important i professional en aquests 35 anys al món del Dret. Enhorabona i moltes gràcies per tot.

    Aurora Carné, Lletrada Assessoria Jurídica Crèdit i Caució

    Ja fa set anys que vam començar a treballar amb el vostre despatx i, encara que sembla que faci poc temps, hem passat per múltiples vicissituds professionals. Des del primer dia ens heu mostrat el vostre esperit col·laborador, pràctic i eficient i fins i tot en els moments de majors dificultats i elevat volum de treball ens heu respost amb total cordialitat i hem comptat amb la vostra experiència i consell. A hores d’ara no podem més que confirmar la professionalitat i la bona feina que el vostre equip ens ha demostrat, per això, aquí seguirem, confiant en vosaltres per molts anys més. – Lletrada Bardon Grup Advocats

    Sandra Corominas, Lletrada Bardon Grup Advocats

    Es tracta, sens dubte, del millor despatx de procuradors de Barcelona. Donen servei a tot Catalunya i la resta de l’Estat. Professionalitat, eficàcia i tracte personal són les senyes d’identitat. – Altamira Asset Management

    Manuel Alberich, Altamira Asset Management

    Sens dubte, un gran despatx de procuradors, sempre posen facilitats, exerceixen a tot Catalunya i Madrid, repeteixo constantment. – Despatx Mesurar | Roca Legal

    Gonzalo Medir Roca, Despacho Medir | Roca Legal

    Gràcies pel vostre suport, sent un procediment judicial molt antipàtic, m’he trobat recolzat en tot moment!

    Totó San Miguel, -

    Fa molts anys que treballem amb els Fontquerni com a procuradors en milers de procediments i l’experiència és immillorable. El seu tracte professional i amable, a més de la manera com conjuguen ser un despatx de dècades d’experiència amb l’ús de les últimes tecnologies, en fan la millor opció per portar procediments judicials. Vull destacar l’equip, preparat i cohesionat, que faciliten molt el nostre dia a dia. – CMS Albiñana & Suarez De Lezo

    Fabio López Montañez, Cms Albiñana & Suarez De Lezo

    El servei de Fontquerni Procuradors és àgil i eficaç i respon amb èxit a les necessitats processals del nostre bufet amb els nostres clients. – Bufet Anguera de Sojo

    Oriol Anguera, Bufete Anguera de Sojo

    Profesionals seriosos i resolutivos. Són els nuestres procuradors de referència. Gràcies!

    Laura Abad Hernández, -

    Procuradors experimentats, amb una gran professionalitat i confiança.

    Odón Marzal Marquet, -

    Sóc advocat exercint des de fa uns quants anys i són uns procuradors boníssims. Porten tot al dia, coneixen els assumptes a la perfecció i fan les gestions de primera mà, aconseguint boníssims resultats. Absolutament recomanables per a tots els partits en què exerceixen. – CMS Albiñana

    Gonzaga Guerrero Garcia-Jarana, CMS Albiñana

    Grans professionals, tracte excel·lent, diligent i personalitzat. És un plaer treballar amb Ivonne, Jordi i el seu equip.

    Chelo Segura Guzman, Altamira Asset Management

    Jordi i el seu equip sempre han estat eficients, àgils i mai no he tingut un no. A més, revisen els escrits que fem els lletrats, i això no té preu! Gràcies per continuar procurant per nosaltres!

    Matias Griful Ponsati, -

    Es tracta d’una de les “Es tracta d’una de les millors procuradories de Catalunya. Eficients i sobretot molt ben organitzats.” Eficients i sobretot molt ben organitzats. – Pirulocat CoC

    Pirulocat CoC, -

    Molt seriosos i professionals

    Jordi López Escofet, -